Essa é a receita que desenvolvi como sugestão de uso da geleia de rosas ao merlot: se chama Tramonto 'ntel giardin, que em talian significa "entardecer no jardim". Mais simples, impossível. É só colocar uma colher da geleia no fundo de uma taça e completar com um bom espumante rosè (ou suco de acerola e água mineral com gás, para quem não bebe álcool). Minha mãe provou e aprovou, mas acho que preciso de opiniões mais neutras, heheh.
I have called this drink "Twilight in the garden": a dollop of my merlot and roses jelly in the botton of a flute glass, filled afterwards with cool rosè sparkling wine (or carbonated mineral water and acerola juice, for those who do not drink alcohol). My mother has approved, but I think lesser partial opinions are needed...
I have called this drink "Twilight in the garden": a dollop of my merlot and roses jelly in the botton of a flute glass, filled afterwards with cool rosè sparkling wine (or carbonated mineral water and acerola juice, for those who do not drink alcohol). My mother has approved, but I think lesser partial opinions are needed...
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